There were 120 press releases posted in the last 24 hours and 448,030 in the last 365 days.

Biokript je sada dio Microsoft for Startups Founders Hub

World’s first hybrid, Shariah-compliant cryptocurrency platform

Biokript je sada dio Microsoft for Startups Founders Hub

SARAJEVO, BOSNIA, June 27, 2023/EINPresswire.com/ -- Biokript, platforma za kripto trgovanje usklađena sa šerijatom koja daje prednost svom pristupu hibridnog modela, ponosno najavljuje svoje članstvo u Microsoft for Startups Founders Hub, globalnom programu posvećenom ubrzavanju startupa s visokim potencijalom za eksponencijalni rast. Kroz suradnju, Biokript dobiva ekskluzivan pristup vrhunskoj Microsoftovoj tehnologiji, ekspanzivnom tržišnom ekosustavu i neprocjenjivoj poslovnoj podršci, zajedno s prilikama za plodnu suradnju s drugim programskim partnerima.

Biokript nudi transformativno iskustvo trgovanja iskorištavanjem najboljih značajki centraliziranog i decentraliziranog trgovanja uz optimizaciju brzine transakcija i osiguravanje gotovo trenutnih potvrda. Uz duboko razumijevanje trenutnog tržišta trgovanja, Biokript prepoznaje važnost sigurnosti, zaštite i jednostavnosti.

“Partnerstvo s Microsoftom za startupe daje nam sjajnu priliku da budemo istinski lideri u industriji trgovanja kriptovalutama,” kaže Adnan Alisic, CEO Biokripte. "Naša inovativna platforma za trgovanje riješit će najveće probleme s kojima se susreće današnja industrija trgovanja kriptovalutama, kao što su pranje novca i zlouporaba sredstava korisnika."

Suradnja između Biokripta i Microsoft for Startups Founders Hub ima veliko obećanje za daljnje inovacije i skalabilnost. Partnerstvo uključuje Azure kredite u vrijednosti do 180.000 USD, Microsoft 365 kredite, Dynamics 365 kredite i Visual Studio Enterprise kredite. Budući da je član programa, Biokript dobiva ekskluzivne privilegije za iskorištavanje Microsoftove tehnologije, tržišnog ekosustava i poslovne podrške, zajedno s vrijednim prilikama za suradnju s drugim programskim partnerima.

O Biokriptu: Biokript je napredna hibridna platforma za kripto trgovanje usklađena sa šerijatom koja daje prioritet jednostavnosti, sigurnosti i sigurnosti. S jedinstvenim mudharabah modelom dijeljenja dobiti, Biokript potiče uloženu zajednicu i omogućuje trgovcima da brzo iskoriste prilike. Sa sjedištem u Glendaleu AZ, SAD, Biokript je posvećen revolucioniranju krajolika trgovanja uvođenjem šerijatskog modela i kombiniranjem najboljih značajki centraliziranog i decentraliziranog trgovanja.

Adnan Alisic
Biokript
adnan@biokript.com
Visit us on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
Other

The future of cryptocurrency trading