There were 108 press releases posted in the last 24 hours and 426,204 in the last 365 days.

Helsingin Poliisien yhdistys 100 vuotta – Printmix tuottaa juhlajulkaisun

Poliisi työtehtävissä liikenteessä

Sata vuotta yhdistystoimintaa on melkoinen saavutus

On ollut todella mielenkiintoista käsitellä vanhoja mustavalkokuvia ja kopioita vanhoista perustamiskirjoista”
— Mika-Matti Trogen
HELSINKI, UUSIMAA, SUOMI, February 24, 2023 /EINPresswire.com/ -- Täysi vuosisata aktiivista yhdistystoimintaa on kunnioitettava saavutus. Vuosien varrelle on mahtunut monia mielenkiintoisia tapahtumia.

Helsingin poliisien yhdistyksen 100-vuotta juhlajulkaisun kustantajana toimii Printmix ja ilmoitusmyynnistä vastaa Suomen Myyntimediat.

- Minulle on suuri kunnia päästä tekemään julkaisun ulkoasun suunnittelu- ja taittotyöt. On ollut todella mielenkiintoista käsitellä vanhoja mustavalkokuvia ja kopioita vanhoista perustamiskirjoista – kertoo lehden taittaja Mika Trogen.

Poliisin työ on muuttunut sadassa vuodessa paljon ja se näkyy mainiosti myös juhlajulkaisussa. Julkaisussa käydään läpi 1920 luvulta alkaen jokainen vuosikymmen. Julkaisun alussa julkaistaan mm. sisäministeri Krista Mikkosen tervehdys ja muidenkin yhteiskuntamme vaikutusvaltaisten ihmisten tervehdyksiä.

- Tämä on minulle henkilökohtaisesti yksi niistä hienoimmista julkaisuista, jossa olen saanut olla mukana. Olen lukenut hyvin tarkkaan julkaisun kaikki tekstiosuudet ja on todella mielenkiintoista saada kurkistaa poliisin toimintaa eri vuosikymmeninä ja lyhyesti voisin sanoa, että maailma on muuttunut paljon vuosikymmenien aikana myös poliisin näkökulmasta – kertoo Mika-Matti Trogen

Toivotan kaikille pääkaupunkimme poliiseille tasapuolisesti jaksamista ja työn iloa vaativassa työssä nyt ja seuraavan 100 vuotta. Kiitän ja kumarran Printmixin ja Suomen Myyntimediat yhtiöiden puolesta saamastamme luottamuksesta ja siitä, että saamme olla mukana tässä mielenkiintoisessa projektissa.

Hyvää juhlavuotta!
Mika-Matti Trogen, Printmix Oy

Ota yhteyttä!
Meihin voit ottaa yhteyttä rohkeasti kaikissa lehti- ja ilmoitusmyyntiasioissa.
Mika-Matti Trogen
Printmix Oy
+358 10 3196380

Täältä löydät muita Printmixin julkaisemia järjestölehtiä: https://www.printmix.fi/tietoja/printmix-jarjestolehti-issuu/

Mika-Matti Trogen
METSEK Group Oy
+358 103196380
email us here