There were 1,683 press releases posted in the last 24 hours and 400,414 in the last 365 days.

Safety Delta Nederland Technologie Catalogus Bestaat 1 Jaar

Safety Delta Nederland Technologie Catalogus bestaat 1 jaar!

Safety Delta Nederland Technologie Catalogus bestaat 1 jaar!

Meer dan 200 technologieën in de Technologie Catalogus dragen bij aan veiligheid.

De SDN Technologie Catalogus is daar een belangrijk onderdeel van. Op deze manier kunnen bedrijven hun veiligheidsbeheersystemen continu verbeteren en veiligheidsincidenten voorkomen”
— Arjan van Dijk, SDN-programma directeur-Arjan van Dijk
DELFT, ZUID-HOLLAND, NETHERLANDS, March 2, 2022 /EINPresswire.com/ -- De Safety Delta Nederland Technologie Catalogus, een initiatief van de Safety Delta Nederland (SDN) in samenwerking met TechnologyCatalogue.com, viert deze maand zijn eerste verjaardag met meer dan 200 geregistreerde veiligheidstechnologieën.

De SDN Technologie Catalogus (https://safetydelta.technologycatalogue.com/) toont innovatieve technologische producten en oplossingen die gericht zijn op het verbeteren van de veiligheid in de Nederlandse (petro)chemische industrie.

“De Safety Delta Nederland staat voor vinden, verbinden en vernieuwen in veiligheid. We delen bijvoorbeeld best practices op het gebied van (proces)veiligheid via ons Kenniscentrum. De SDN Technologie Catalogus is daar een belangrijk onderdeel van. Op deze manier kunnen bedrijven hun veiligheidsbeheersystemen continu verbeteren en veiligheidsincidenten voorkomen”, aldus SDN-programma directeur-Arjan van Dijk.

De SDN Technologie Catalogus, ontwikkeld door TechnologyCatalogue.com, belicht de volgende thema's: (i) Veiligheidscultuur en leiderschap, (ii) Risicobeheersing en -borging, (iii) Monitoring en leren, (iv) Process Safety-Asset Integrity Management, en ( v) Gezondheid en persoonlijke veiligheid.

“Gemakkelijke toegang tot beschikbare innovatieve technologieën op het gebied van (proces)veiligheid stelt de Nederlandse (petro)chemische industrie in staat om hun assets en werkprocessen nog veiliger te maken," voegde Arjan van Dijk toe.

Technologieën die relevant zijn voor het beheer van assets omvatten het grootste deel van de oplossingen in de SDN Technologie Catalogus: Corrosion Under Isolation Monitoring and Prediction System, Magnetic Robot Crawlers en Safety Culture Training Simulator zijn de meest populaire technologieën van de afgelopen twaalf maanden.

“Veiligheid is en moet altijd de topprioriteit zijn van bedrijven in elke branche. En door gemakkelijker toegang te hebben tot de beste en nieuwste veiligheidstechnologieën van over de hele wereld, dient het platform als een geweldig innovatie-instrument voor de Nederlandse (petro)chemische industrie”, aldus Erik Nijveld, medeoprichter en CEO van TechnologyCatalogue.com.

Jeremiah Fajardo
TechnologyCatalogue.com
email us here
Visit us on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Other