There were 1,893 press releases posted in the last 24 hours and 399,358 in the last 365 days.

Dünyadaki en parlak ışıklar

Dünyanın en iyi ışık yayan diyotlarının kullanımı CREE güç yongası ledli (ABD), birinci sınıf universal lensler

STANBUL, Турция, January 6, 2018 /EINPresswire.com/ -- Hafif gövdeli, dünya caddesindeki en parlak LED projektörler, birinci sınıf LED SP NEW'i taşıyor

bir arıza yapmaksızın neredeyse faaliyet göstermesine izin patentli soğutma sistemi.
prim evrensel merceklerle Dünyanın en iyi LED marka Bridgelux güç çip led (ABD) kullanılması, - 160Lm \ Wt için 130Lm \ Wt diğer analoglar ile karşılaştırıldığında 10 kat ışık huzmesinin verimliliğini arttırmak, parlama önleyici etki (assemetrichnoe ışıltı) ile bu spor tesisleri, havaalanları, tren \ d istasyonları vb aydınlatıncaya çok önemlidir Ayrıca teknik kompleks projelerin ışığında spot kullanımına izin veren, 10, 25,40,60,90, 120 bir görüntüleme açısı oluşturmak için izin verir ..
MeanWell güç ünitesi dünyanın en güvenilir ve pratik işaretler.
durumda projeksiyon hemen hemen herhangi bir denek veya erozyon veya diğer aşındırıcı etkiler yapan bir titanyum alaşımı ilavesi ile uçak dereceli alüminyumdan yapılmıştır. Sıcaklık kontrol sensörü ile spot benzersiz muhafaza tasarımı.
titreşim ve sismik kararlılığına testler hemen hemen her zor iklim ve teknik şartlarda Bu lambaların kullanımını sağlar.
Koruma sınıfı IP67 derecesi, su altında içerik ve çalışma lambasının kadar kararlı nem koruması varsayalım.
5 yıl Real garanti ..
herhangi analoglarının oluşturulmasına izin vermez - test raporları, uluslararası sertifikalar, patentli tasarımı vardır.
160Lm \ Wt verimlilik ile Projektörler Belirli bir sipariş için yapılır.
Uygulama: endüstriyel aydınlatma, tren istasyonları ve kavşakları, ticaret ve lojistik vysokomschnoe ışık kuleleri 10 ila 30m ve üzeri, spor tesisleri, stadyumlar, buz pistleri, taş ocakları ve taş ocağı makinaları, havaalanları ve limanları, deniz aydınlatma, bina cepheleri, anıtlar, merkezleri, şantiyeler, özel askeri aydı

Engin Yaşar
Turkey LED Technology
+90 531 858 55 23
email us here