There were 1,821 press releases posted in the last 24 hours and 400,213 in the last 365 days.

Διαγωνισμός του Athena Bikini Beach Party του Drachmae Athena στο νησί Αγκίστρι

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου στην παραλία Δραγωνέρα του Αγκιστρίου στην Ελλάδα. Το Drachmae Travel Club θα είναι χορηγός στο Athena Beach Party Contest.

Drachmae Project - DT-Token - DT Chain - Changing the World Block by Block Use Case by Use Case
— Lee Gibson Grant
AGISTRI, ATTIKA, GREECE, August 3, 2016 /EINPresswire.com/ -- Τρεις νικήτριες συνολικά θα προκύψουν απο το διαγωνισμό με το μπικίνι, αλλά μόνο μια θα ειναι η τυχερή που θα επιλεγεί να πάει στην Σινγκαπούρη.
Πρώτο βραβείο: 750 ευρώ και φωτογράφηση στη Σιγκαπούρη
Δεύτερο βραβείο: 500 ευρώ
Τρίτο βραβείο: 250 ευρώ
Η νικίτρια του πρώτου βραβείου θα μπορεί να λάβει μέρος στον τελικό διαγωνισμό Athena Superlook ή να κάνει φωτογράφηση στη Σιγκαπούρη. Οι διαγωνιζόμενες πρέπει να είναι απο 18 ετών , να έχουν διαβατήριο και να μπορούν να ταξιδέψουν στην Σιγκαπούρη, το Σεπτέμβριο.
Επισκεφτήτε την ιστοσελίδα http://party.athena-agistri.com για την εγγραφή σας μέσω facebook, οι 10 υποψήφιες θα επιλεγούν μέσα απο τα μέσα κονωνικής δικτύωσης. Μόλις εγγραφήτε μην ξεχάσετε πως πρέπει να προσκαλέσετε, για να λάβετε ψήφους, τους φίλους σας και τους συγγενείς σας.
Οι εγγραφές και η ψηφοφορία ολοκληρώνονταιστις 19 Αυγούστου 2016.
Το Athena Beach Party Contest διοργανώνετε απο Drachmae Travel Club και την Blockchain Project, σε συνεργασία με τρεις τοπικές επιχειρήσεις, προσφέρουμε πολαπλή ψυχαγωγία, ξεκινώντας στις 10 το πρωί στην παραλία της Δραγωνέρας στο Αγκίστρι -Sunset Coast Beach Bar. Ακολουθεί στις 2μμ ο διαγωνισμός Beach Party Contest. Συνεχίζουν τα πάρτυ μετά σε δυο τοποθεσίες :
Taboo Club, Σκάλα και
Kastro Club, Μύλος
Το πάρτυ θα συνεχιστεί μέχρι το επόμενο πρωινό.
Το Athena Bikini Party είναι η συνέχεια της περσινής εκδήλωσης που έγινε στο Αγκίστρι για το 2015, όπου σκηνοθετήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε το Athena Models TV Reality Show, παράλληλα με την δοκιμή της νέας τεχνολογίας για την τουριστική βιομηχανία. Η προώθηση που έλαβε απο τα διεθνή ΜΜΕ το Αγκίστρι ως τουριστικός προορισμός έδωσε άυξηση επισκεπτών κατά 23,000 για την περσινή χρονιά.

lee grant
Drachmae Travel Club
00447913345961
email us here