There were 1,532 press releases posted in the last 24 hours and 450,290 in the last 365 days.

Biokript revolucionira kripto trgovanje pokretanjem pretprodaje 27. lipnja 2023

World’s first hybrid, Shariah-compliant cryptocurrency platform

Biokript revolucionira kripto trgovanje pokretanjem pretprodaje 27. lipnja 2023.

SARAJEVO, BOSNIA, June 27, 2023/EINPresswire.com/ -- Biokript, inovativna mjenjačnica kriptovaluta, s uzbuđenjem najavljuje pokretanje svog dugo očekivanog pretprodajnog događaja, koji bi trebao započeti 27. lipnja 2023. Ova značajna prekretnica najavljuje novu eru sigurnih, održivih i uključive digitalne transakcije za Biokript i njegovu globalnu zajednicu.

Biokript ima za cilj preoblikovati krajolik kriptovaluta uvođenjem hibridne platforme za razmjenu usklađene sa šerijatom koja daje prioritet bržim, sigurnijim i besprijekornim transakcijama. Koristeći svoj jedinstveni hibridni koncept, Biokript je pionir održivog pristupa trgovanju kriptovalutama, rješavajući izazove povezane s potpunom centralizacijom i decentralizacijom u kripto carstvu.

Tijekom pretprodajnog razdoblja, ulagači i zaljubljenici u kriptovalute imat će ekskluzivnu priliku kupiti Biokript tokene po posebnoj sniženoj stopi. To omogućuje ranim podržavateljima da aktivno sudjeluju u rastu platforme i osiguraju potencijalne buduće koristi. Pretprodaja će biti dostupna ograničeno vrijeme, pružajući pojedincima izvanrednu priliku da se pridruže Biokriptovoj misiji transformacije digitalnog financijskog krajolika.

S timom visokokvalificiranih stručnjaka i stručnjaka iz industrije, Biokript predviđa budućnost u kojoj pojedinci mogu sudjelovati u besprijekornim, transparentnim i sigurnim transakcijama. Iskorištavanjem prednosti i centralizacije i decentralizacije, Biokript nastoji redefinirati narativ koji okružuje razmjene kriptovaluta i potaknuti pozitivne promjene za sve kripto trgovce i entuzijaste.

"Oduševljeni smo što možemo najaviti pokretanje našeg pretprodajnog događaja i podijeliti našu viziju održive i učinkovite razmjene kriptovaluta", rekao je Adnan Alisic, osnivač i izvršni direktor Biokripte. "Sazrelo je vrijeme za revoluciju u industriji i pružanje bolje, sigurnije alternative centraliziranim i potpuno decentraliziranim razmjenama. Također smo uzbuđeni što veliki potencijal Biokripta prepoznaje Microsoft, gdje su nam dali veliku priliku da budemo dio njihovog Microsoft za program startupa s pristupom njihovoj tehnologiji, vezama i infrastrukturi.”

Kako biste sudjelovali u Biokriptovom pretprodajnom događaju i postali dio ove revolucionarne revolucije kriptovaluta, zainteresirane strane se potiču da posjete njihovu partnersku platformu za lansiranje, Pinksale, na https://www.pinksale.finance/launchpad/0x9dC9eaBA48620a4CD9c4139951B5239031eB3E7c?chain=BSC počevši od 27. lipnja, 2023.

O Biokriptu
Biokript je napredna mjenjačnica kriptovaluta posvećena stvaranju održive i sigurne platforme za kripto trgovanje. Iskorištavanjem inovativnih hibridnih i šerijatskih koncepata, misija Biokripta je osnažiti nove i iskusne kripto ulagače da se uključe u trgovanje kriptovalutama bez prepuštanja svog bogatstva središnjem tijelu. Putem svoje platforme nove generacije koja se temelji na blockchainu i obrazovnog pristupa, Biokript ima za cilj postati najpouzdanija svjetska mjenjačnica kriptovaluta.

Adnan Alisic
Biokript
adnan@biokript.com
Visit us on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
Other

The future of crypto trading