There were 1,748 press releases posted in the last 24 hours and 399,697 in the last 365 days.

Η MultiPoint Group συνεργάζεται με την Qualys για την επέκταση της φημισμένης Cloud πλατφόρμας

Qualys banner

Logo Multipoint

Η Multipoint Group, ανακοίνωσε σήμερα ότι επεκτείνει τη συνεργασία της με την Qualys Inc., σε Ελλάδα και Τουρκία

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Qualys για να επεκτείνουμε τις δυνατότητές της στους πελάτες μας στην Ελλάδα και την Τουρκία.”
— Ricardo Resnik
ATHENS, GREECE , February 28, 2023 /EINPresswire.com/ -- Η συμφωνία θα προσφέρει ισχυρές cloud λύσεις ασφάλειας σε πελάτες σε νέες αγορές στην Ελλάδα και την Τουρκία
Η Multipoint Group, ειδικός διανομέας (VAD) σε λύσεις ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και τεχνολογίας Διαδικτύου, ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεργάζεται με την Qualys Inc., κορυφαίο πάροχο λύσεων πληροφορικής, ασφάλειας και συμμόρφωσης που βασίζονται στο cloud, για την επέκταση της δύναμης της Qualys Cloud πλατφόρμας σε οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα και την Τουρκία. Η συμφωνία θα παρέχει στους πελάτες που εδρεύουν σε αυτές τις περιοχές τη δυνατότητα να αποτρέψουν πιθανά exploitations και να συμβαδίσουν στο σημερινό αυξανόμενο τοπίο απειλών.
Με την υποστήριξη της φημισμένης Qualys Cloud πλατφόρμας, οι οργανισμοί θα έχουν πρόσβαση σε συνεχή αξιολόγηση της κατάστασης ασφάλειας και συμμόρφωσης, ορατότητα σε 2 δευτερόλεπτα σε όλα τα IT assets, όπου κι αν βρίσκονται. Και με αυτοματοποιημένες, ενσωματωμένες δυνατότητες ιεράρχησης απειλών, ενημέρωσης κώδικα (patching) και άλλων δυνατοτήτων ανταπόκρισης, είναι μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας.
Ο Όμιλος Multipoint θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του καναλιού των συνεργατών της Qualys καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου πώλησης - από την υποστήριξη πριν από την πώληση για να βοηθήσει τους συνεργάτες καναλιών στην παρουσίαση λύσεων έως την παροχή τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση, επιτρέποντας στους μεταπωλητές να προσφέρουν τα οφέλη της πλατφόρμας Qualys Cloud στους πελάτες τους.
«Καθώς το Πρόγραμμα Συνεργατών της Qualys συνεχίζει να αναπτύσσεται, το λανσάρισμα ενός διανομέα όπως η MultiPoint σε αναπτυσσόμενες περιοχές θα εγγυηθεί πρόσθετη επεκτασιμότητα και θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς και να προσεγγίσουμε νέους πελάτες», δήλωσε η Suzanne Swanson, ανώτερη αντιπρόεδρος Global Partners, Qualys. «Η στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Multipoint είναι συναρπαστική για το πρόγραμμα συνεργατών μας και το ταξίδι του για να καταστήσει δυνατή την ασφάλεια για όλους».
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Qualys για να επεκτείνουμε τις δυνατότητές της στους πελάτες μας στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Qualys μπορεί να υπερηφανεύεται για την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ηγεσία στην ασφάλεια του Cloud και τη διαχείριση ευπαθειών, εκτός από πολλές άλλες δυνατότητες που δημιουργούν μια εμπλουτισμένη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα - απαραίτητη για την υπεράσπιση των πιο στρατηγικών περιουσιακών στοιχείων ενός οργανισμού από τους σημερινούς παράγοντες απειλής », δήλωσε ο Ricardo Resnik, Διευθύνων Σύμβουλος της Multipoint Group. «Το μοναδικό όραμα της Qualys οδηγεί σε ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικά επιδραστικών λύσεων που είναι προσβάσιμες, εύκολες στην ενσωμάτωση και επεκτάσιμες. Αυτή η συνεργασία θα λειτουργήσει τελικά για να φέρει στους πελάτες μας μια πλατφόρμα που τους επιτρέπει να εξορθολογίσουν τις διαδικασίες ασφαλείας και να επιταχύνουν τον εντοπισμό και την απόκριση.

Nikos Christakis
Multipoint group
+30 6948942119
nikos@multipoint-group.com
Visit us on social media:
Facebook
LinkedIn
YouTube