There were 298 press releases posted in the last 24 hours and 204,938 in the last 365 days.

Investoo Group retter seg mot norske investorer med en rekke nye nettsider med læremateriell for aksjehandel

KjopeAksjer.no

KjopeAksjer.no

Investoo Group har i dag utvidet sin portefølje bestående av læringsplattformer, og inkluderer 11 nye plattformer.

LONDON, UNITED KINGDOM, July 15, 2021 /EINPresswire.com/ -- Investoo Group har i dag utvidet sin portefølje bestående av læringsplattformer, og inkluderer 11 nye plattformer som jobber for å hjelpe folk i Europa og Asia med å ta sine første steg inn i den tidvis skremmende aksjeinvesteringsverdenen, inkludert KjopeAksjer.no, en nettside som er spesielt rettet mot norske investorer.

De nye nettsidene er tilgjengelig på engelsk, nederlandsk, portugisisk, polsk, spansk, tysk, italiensk, dansk, indonesisk og fransk, og Investoo Group lover at de vil bli lansert på flere språk senere i den andre halvdelen av 2021.

David Merry, adm.dir. i Investoo Group, sa følgende: “Vi er svært glade for å kunne utvide porteføljen vår og inkludere disse nye nettsidene, slik at vi kan tilby tydelig og informativt innhold for de som er nye innen investering. Markedet har lenge hatt mangel på enkelt, lærerikt innhold uten komplisert sjargong som kan hjelpe folk med å ta de første, riktige stegene, og vi har troen på at disse nettsidene kommer til å fylle dette tomrommet. Vi gleder oss til å se hvordan de utvikler seg over tid”.

I tillegg til at nettsidene blir lokalisert til hvert enkelt språk blir de også tilpasset sine respektive regioner, med guider som kun inneholder eksempler fra handelsplattformer som faktisk er tilgjengelig der leseren befinner seg. Stedsspesifikk informasjon, som plattformenes minimumsinnskudd, vises også i regionens lokale valuta. For eksempel vil KjopeAksjer.no, som retter seg mot brukere i Norge, vise eksempler i NOK, mens den franske siden vil vise beløpene i EUR, slik at det blir enklere å forstå.

Adm.dir. David Merry la også til: “Det å komme i gang med investering kan virke overveldende nok, og vi føler at ved å tilby disse lærerike guidene ikke bare på leserens eget språk, men også lokalisert til regionen de befinner seg i, kan vi bidra til at folk føler seg mer komfortable og trygge i det de tar sine første steg. Dette har vært ett av Investoo Groups viktigste fokusområder siden oppstarten”.


— SLUTT —

Om Investoo Group
Investoo Group tilbyr sine brukere pålitelige nyheter innen digital finans, læremateriell og markedsanalyse med en bred portefølje bestående av autoritative globale og flerspråklige merkevarer.

For mer informasjon, ta kontakt med:
David Merry, david.merry@investoogroup.com

David Merry
Investoo
david.merry@investoogroup.com