There were 604 press releases posted in the last 24 hours and 351,127 in the last 365 days.

Tineretul Mondial a Emis o Declarație Comună Privind Criza Drepturilor Omului din Myanmar

Declarație comună a societății civile și a tineretului mondial privind criza drepturilor omului din Myanmar

Organizațiile participante

SEOUL, REPUBLIC OF KOREA , May 5, 2021 /EINPresswire.com/ -- 249 de organizații de tineret cu 1,7 milioane de membri din 65 de țări s-au alăturat într-o declarație comună care susține soluții pașnice la criza drepturilor omului din Myanmar. Prin această „Declarație Comună A Societății Civile Și A Tineretului Mondial Asupra Crizei Drepturilor Omului Din Myanmar”, organizațiile de tineret iau în considerare cooperarea internațională pentru a amplifica vocea colectivă pentru căutarea de soluții prin discuții între părțile interesate ale țării.

În declarație, este spus că: „Îndemnăm șefii de stat ai fiecărei țări și comunitatea internațională să urmeze în mod activ măsurile pașnice pentru a proteja viața cetățenilor din Myanmar”. Mai mult: „Îi îndemnăm pe oamenii și mass-media din întreaga lume să își ridice vocile în sprijinul găsirii unor soluții pașnice cu privire la criza actuală”.

Declarația a evidențiat „angajamentul tinerilor de a lucra pentru încetarea conflictelor la nivel mondial, combaterea violenței și stabilirea păcii durabile prin Declarația ONU pentru Tineret din 2018”. Domnul Mainza M Hiyamwa, președintele Chosen Generation Youth Club Solwezi (CGYC) din Zambia, a declarat: „ONU și societatea internațională sunt principalii piloni ai păcii și ai securității, ai drepturilor omului și ai dezvoltării. Este mult mai important să obținem acces și să răspândim informații cu privire la o serie de probleme care afectează oamenii din Myanmar. Procedând astfel, va avea un impact mai mare și va ajuta la restabilirea păcii, promovarea drepturilor omului și dezvoltarea țării. ”

Confruntând impasul actual al contracarărilor împotriva crizei umanitare din cauza deceselor și rănilor care au loc continuu în Myanmar, această mișcare globală a organizațiilor de tineret a fost condusă de International Peace Youth Group, o organizație afiliată Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light, înregistrată în ECOSOC ONU.

Această declarație comună a fost trimisă secretarului general al ONU, organizațiilor internaționale, guvernelor și organizațiilor societății civile.

N. Raluca
HWPL
email us here