There were 1,848 press releases posted in the last 24 hours and 399,355 in the last 365 days.

Declarația HWPL Privind Criza Drepturilor Omului În Myanmar

Declarația HWPL Privind Criza Drepturilor Omului În Myanmar

SEOUL, REPUBLIC OF KOREA , March 22, 2021 /EINPresswire.com/ -- Seul, Coreea – HWPL, o organizație internațională de pace înregistrată la Consiliul Economic și Social al ONU (UN ECOSOC) și la Departamentul de Comunicații Globale al ONU (DGC ONU), care se angajează în diferite activități de pace pentru pacea mondială și drepturile omului, a emis recent o declarație oficială în căutarea unei soluționări pașnice a crizei drepturilor omului din Myanmar.

Man Hee Lee, președintele HWPL și-a exprimat îngrijorarea cu privire la criza drepturilor omului cauzată de violența din Myanmar, a subliniat că conflictul ar trebui rezolvat prin dialog și consens pe baza respectului și înțelegerii reciproce și a solicitat un rol activ al ONU pentru pace în satul global.


Martie 2021
Declarația HWPL Privind Criza Drepturilor Omului În Myanmar

Noi, Cultura Cerului, Pacea Mondială, Restabilirea Luminii (HWPL), exprimăm profunde îngrijorări cu privire la situația din Myanmar, care a provocat victime și a amenințat grav drepturile omului.
Eforturile recente ale armatei din Myanmar de a suprima protestele nonviolente au dus la zeci de decese și sute de răniți. Numărul continuă să crească.
Viața umană nu trebuie neglijată în niciun caz. Niciun conflict de interese nu poate justifica violența împotriva civililor și niciun interes al vreunui grup nu poate prevala asupra vieții umane.
Folosirea violenței pentru a suprima protestele pașnice și a reduce la tăcere vocile pentru schimbare este contrară voinței poporului din Myanmar. Autoritățile ar trebui să respecte drepturile omului și libertatea de exprimare a oamenilor. Facem apel la toate părțile relevante din Myanmar să își exprime regretul față de situația actuală și să se angajeze în dialog pentru a căuta o rezoluție pașnică. Suntem siguri că comunitatea internațională va sprijini acest efort, care va contribui la securitatea și pacea nu numai în Asia de Sud-Est, ci și în alte părți ale lumii.
Noi, HWPL, împreună cu membrii noștri de pe tot globul suntem profund îngrijorați de răul cauzat civililor de violența în creștere din Myanmar. Atenția internațională se concentrează asupra Myanmar, iar istoria își va aminti aceste momente. Situația ar trebui rezolvată într-un mod just și pașnic și de dragul generației în creștere, care va învăța din această criză să-și construiască viitorul. Facem apel la toate părțile să se abțină de la represiune sau forță și, în schimb, să soluționeze criza prin dialog și consens bazate pe respect și înțelegere reciprocă. Și cerem Organizației Națiunilor Unite să ia măsuri active pentru ca drepturile omului și siguranța oamenilor din Myanmar să fie protejate.
Rugăm familia globală a păcii să emită declarații prin care solicită autorităților și civililor din Myanmar să continue dialogul și să caute o soluție pașnică pentru a restabili pacea în țară.
Cu o singură voce, HWPL și toți membrii noștri din întreaga lume își exprimă speranța că criza în curs de desfășurare din Myanmar va fi rezolvată pașnic prin dialog, nu prin violență, și facem apel la comunitatea internațională să ni se alăture.

Man Hee Lee, un avocat al păcii al HWPL,
și membri HWPL din întreaga lume

N. Raluca
HWPL
+40 767 858 148
email us here