There were 1,553 press releases posted in the last 24 hours and 401,630 in the last 365 days.

Zeptagram AB tar in kapital inför marknadslansering

- Nu ökar vi tempot på vår resa in i framtidens musikindustri. Med denna nyemission avser vi att kunna påbörja en snabb användartillväxt och etablera musikrättigheter som nästa stora tillgångsklass.”
— Christina Löwenström VD, Zeptagram
GöTEBORG, VäSTRA GöTALAND, SWEDEN, February 11, 2021 /EINPresswire.com/ -- Zeptagram har som målsättning att decentralisera musikbranschen, att bli en börs- och crowdfunding plattform för musik- och andra IP-rättigheter med hjälp av blockchaintekniken som är underliggande teknik till Bitcoin. Bolaget står inför en marknadslansering och genomför en publik nyemission uppgående till 6 MSEK.

Zeptagram möjliggör investeringar i musikrättigheter.
Med Zeptagram kan man investera i musikrättigheter lika enkelt som i t.ex. aktier. Bolaget har utvecklat appar och webbplattform för investeringar i musikrättigheter. För artister innebär Zeptagrams plattform möjlighet att finansiera skapandet av musik via fans och investerare.

Bolaget har en global verksamhet och vänder sig till alla musikälskare, fans och personer som letar efter avkastning. Zeptagrams plattform bygger på framtidens teknologier som blockchainteknik och tokenisering.

- Nu ökar vi tempot på vår resa in i framtidens musikindustri. Med denna nyemission avser vi att kunna påbörja en snabb användartillväxt och etablera musikrättigheter som nästa stora tillgångsklass, säger Christina Löwenström, VD på Zeptagram.

Teckningstiden är 11 februari till den 22 mars. Löpande tilldelning tillämpas. Styrelsen kan förlänga teckningstiden vid behov samt avbryta i förtid om den fulltecknas.

Zeptagram
Zeptagram AB
+46 73 962 89 71
info@zeptagram.com