There were 152 press releases posted in the last 24 hours and 399,805 in the last 365 days.

Asbestattestoffertes.be lanceert platform voor snelle en voordelige asbestattesten

Asbestattestoffertes logo

Asbestattestoffertes

ANTWERPEN, BELGIE, April 27, 2024 /EINPresswire.com/ -- In het kader van de nieuwe regelgeving, die sinds 23 november 2022 eigenaars verplicht stelt een asbestattest voor te leggen bij de overdracht van gebouwen gebouwd voor 2001, heeft Asbestattestoffertes.be een innovatief platform gelanceerd. Dit platform maakt het voor eigenaars mogelijk om snel en efficiënt meerdere offertes te vergelijken voor het verkrijgen van een asbestattest.

Met het oog op transparantie en kostenefficiëntie stelt Asbestattestoffertes.be gebruikers in staat om gratis offertes aan te vragen van gecertificeerde asbestdeskundigen in hun regio. Hierdoor kunnen eigenaars van oudere gebouwen tot 30% besparen op de kosten voor hun asbestattest. Dit attest is een essentieel document dat aantoont dat een onafhankelijke expert het pand heeft geïnspecteerd op de aanwezigheid van asbest.

De oprichting van Asbestattestoffertes.be komt op een moment waarop veel gebouweigenaren geconfronteerd worden met de noodzaak van het verkrijgen van een asbestattest. “Ons doel is om het proces te vereenvoudigen en betaalbaarder te maken voor iedereen die, volgens de wet, verplicht is om een asbestattest te presenteren bij de verkoop of overdracht van hun pand,” zegt Pieter van Asbestattestoffertes.be. “Met ons platform hopen we niet alleen tijd en geld te besparen voor onze klanten, maar ook bij te dragen aan een veiligere leef- en werkomgeving.”

Het platform van Asbestattestoffertes.be is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt, waardoor gebruikers gemakkelijk en snel meerdere offertes kunnen ontvangen. Na het invullen van een eenvoudig formulier, waarin basisgegevens over het pand worden gevraagd, worden de aanvragen direct doorgestuurd naar meerdere deskundigen. Deze deskundigen zijn allemaal vooraf geverifieerd op hun kwalificaties en ervaring met asbestinspecties, wat zorgt voor betrouwbare en kwalitatieve service.

Het ontvangen van meerdere offertes stelt eigenaars in staat om de kosten en diensten van verschillende aanbieders objectief te vergelijken, waardoor zij een weloverwogen keuze kunnen maken die het beste past bij hun specifieke situatie.

Asbestattestoffertes.be is een onafhankelijk platform dat geen eigen asbestinspectiediensten aanbiedt, maar optreedt als een brug tussen eigenaars en gekwalificeerde deskundigen. Dit garandeert dat alle offertes die via het platform worden verkregen onpartijdig en competitief zijn.

Voor meer informatie over Asbestattestoffertes.be of om direct een aanvraag voor offertes in te dienen, bezoekt u de website.

Pieter Gijsels
Asbestattestoffertes
email us here