There were 1,843 press releases posted in the last 24 hours and 399,153 in the last 365 days.

EasyDMARC erkend met "Expert's Choice" en "Geweldige Gebruikerservaring" Awards van FinancesOnline

ZOETERMEER, NEDERLAND, March 6, 2023 /EINPresswire.com/ -- EasyDMARC, een alles-in-één e-mail authenticatie- en leverbaarheidsplatform, is verheugd om aan te kondigen dat het de "Expert's Choice" en "Great User Experience" Awards heeft ontvangen van FinancesOnline, vanwege zijn toewijding om hoogwaardige producten te leveren en een soepele klantervaring te garanderen.

FinancesOnline is een toonaangevend platform voor het beoordelen en reviewen van bedrijfssoftware dat bedrijven helpt weloverwogen beslissingen te nemen bij het aanschaffen van software. Het wordt elke maand door meer dan 2,5 miljoen bedrijven gebruikt om software te ontdekken in categorieën zoals werken op afstand, projectmanagement, beveiliging en daarbuiten.

FinancesOnline's interne team geeft de "Expert's Choice" award aan platformen nadat ze alle belangrijke elementen van het platform uitgebreid hebben geanalyseerd en het in real-life situaties hebben getest. De "Good User Experience" award wordt gegeven aan platformen die een uitzonderlijke gebruikerservaring bieden op basis van gebruikersfeedback.

"Deze erkenning is een getuigenis van het harde werk en de toewijding van ons team, die hard hebben gewerkt om onze klanten een uitzonderlijke gebruikerservaring te bieden", aldus Gerasim Hovhannisyan, CEO van EasyDMARC. "We zijn dankbaar voor de erkenning van FinancesOnline voor onze inspanningen en zullen blijven streven naar excellentie in alles wat we doen."

Met meer dan 20.000 klanten wereldwijd is EasyDMARC toegewijd om bedrijven te helpen gemoedsrust te behouden terwijl ze groeien met eenvoudige en geautomatiseerde e-mail domeinoplossingen. Het cloud-native DMARC-platform van het bedrijf voorkomt dat klanten gegevenslekken oplopen, beschermt hen tegen financieel verlies en e-mail phishing-aanvallen.

www.easydmarc.com

Anush Yolyan
EasyDMARC, Inc.
+1 888-563-5277
email us here
Visit us on social media:
LinkedIn