There were 1,846 press releases posted in the last 24 hours and 399,355 in the last 365 days.

direect - O nouă platformă de eCommerce Marketplace pentru vânzătorii

CLUJ, ROMANIA, January 19, 2023 /EINPresswire.com/ -- direect: o nouă platformă de piață de comerț electronic pentru IMM-uri, startup-uri și liber-profesioniști.

În iunie 2019, direect a fost înființată ca o platformă globală de piață de comerț electronic pentru a răspunde nevoilor de servicii comerciale ale vânzătorilor online care operează afaceri în domeniul retail produselor digitale și al software-ului, precum și al serviciilor de externalizare, în principal freelanceri și agenții de IMM-uri.

Platforma dispune de o tehnologie avansată care poate ajuta comunitatea globală de afaceri în ceea ce privește siguranța și conformitatea, în special în ceea ce privește plățile online și verificarea produselor. direect asistă comercianții să își personalizeze propriul magazin pe platforma sa, care este redirecționat de pe site-ul comerciantului.

Vă rugăm să urmați acest ghid pentru a deveni astăzi un vânzător pe platforma de piață de comerț electronic direect.

Platforma de piață direect eCommerce marketplace: Așteptările vânzătorilor

direect îmbrățișează un nou rol în furnizarea unei noi soluții pentru majoritatea afacerilor din ziua de azi, servind drept instrument pentru independenții independenți, IMM-uri și Startup-uri.

Reducerea cheltuielilor de pornire pentru vânzători atunci când se înscriu pentru a construi un magazin pe platforma pieței de comerț electronic direect (cum ar fi chiria, taxele de instalare, de întreținere și de marketing).

Oferirea unei varietăți de opțiuni de plată sigure simplifică pentru vânzători colectarea plăților în orice moment și din orice locație.

Oferiți SEO (Search Engine Optimization) gratuit și suport publicitar plătit vânzătorilor fără cunoștințe prealabile de SEO (Search Engine Optimization) și ajutați-i să se claseze foarte bine pe piață.

Echipa de cercetare și dezvoltare de la direect îi ajută pe vânzători să crească eficiența vânzărilor prin cercetarea cunoștințelor clienților, prin optimizarea UI/UX pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și prin asistență la vânzări bazată pe formulare.

Atunci când desfășoară afaceri pe direect, vânzătorii se pot simți încrezători și își pot proteja reputația prin gestionarea și minimizarea riscului de fraudă.

Atingerea cu mai multă ușurință a clienților vizați înseamnă asistarea vânzătorilor pentru a le simplifica vânzarea bunurilor lor (cum ar fi bunurile digitale) pe piața de nișă.

Deschiderea unei afaceri pe direect sporește prestigiul noilor vânzători, iar aceștia beneficiază de instruire online în domeniul vânzărilor din partea unui grup de experți în domeniu.

Cu procesarea comenzilor și compensarea vânzătorilor de către direect, aceștia pot automatiza procesul de vânzare online.

Rolul și viziunea platformei pieței de comerț electronic direect în viitor

O atmosferă de comerț electronic plină de viață și energie este ceea ce își propune să construiască direect. direect își va asuma un rol proeminent până în 2025, devenind platforma de piață de comerț electronic de top B2C & B2B în industria de furnizare de servicii pentru piețele globale.

ionut pop
ionut pop
+40 758 116 313
email us here