There were 1,104 press releases posted in the last 24 hours and 400,904 in the last 365 days.

Synechron proširuje svoje poslovanje u Srbiji otvaranjem kancelarije u Beogradu

Synechron, Inc., najavljuje skoro otvaranje svoje druge kancelarije u Srbiji u srcu glavnog grada, Beograda.

BELGRADE, SERBIA, November 8, 2022 /EINPresswire.com/ -- Synechron proširuje svoje poslovanje u Srbiji otvaranjem kancelarije u Beogradu

godine Synechron, Inc., vodeća globalna konsultantska kuća za digitalnu transformaciju, najavljuje skoro otvaranje svoje druge kancelarije u Srbiji u srcu glavnog grada, Beograda. Ova kancelarija se pridružuje kancelariji u Novom Sadu u Srbiji, osnovanoj 2014. godine. Novom kancelarijom se proširuje poslovanje kompanije u Srbiji, odakle će raznovrsni profili IT stručnjaka - softverski inženjeri, stručnjaci za podatke i analitiku, i stručnjaci za integraciju sistema, implementirati poslovna rešenja za kompanije koje se bave tehnologijom i finansijskim uslugama. Trenutno, Synechron ima 35 zaposlenih u kancelariji u Beogradu, koji pripadaju timu od ukupno preko 300 članova koji rade u Srbiji, a kako bi pružili prilagođena rešenja Synechronovim klijentima širom sveta.

Nova kancelarija u Beogradu pokazatelj je značajnog rasta i širenja koje je Synechron doživeo u poslednjih nekoliko godina kao pouzdan globalni partner za inovacije. Kompanija se bavi konsultacijama, strategijama, izgradnjom i implementacijom najsavremenijih digitalnih tehnologija i naprednih rešenja za vodeće kompanije koje se bave tehnološkim i finansijskim uslugama.

Synechron-ovo kontinuirano širenje i porast broja kancelarija, naglašavaju nedavno redefinisanje poslovnih usluga kompanije, a koje uključuju pružanje stručne ekspertize za:

• Poslovno savetovanje i tehnološki konsalting (Enterprise Advisory & Technology Consulting)
• Digitalne tehnologije (Digital)
• Cloud i DevOps
• Rad sa podacima (Data)
• Plaćanja (Payments)
• Integracija sistema (Systems Integration)
• Inženjering (Engineering)

Dragan Simić, direktor kompanije Synechron Srbija, prokomentarisao je: „Veliko nam je zadovoljstvo da smo svoje poslovno prisustvo u Srbiji proširili otvaranjem kancelarije u glavnom gradu. U okviru naše dve kancelarije u Srbiji, naš tim koji broji preko 300 eksperata, u prilici je da sarađuje na razvoju i implementaciji rešenja koja se tiču poslovnih izazova naših klijenata. Naš novi prostor u Beogradu, inspiriše nas da kreativno razmišljamo dok osmišljavamo prilagođena operativna unapređenja pomoću različitih digitalnih i najsavremenijih rešenja koja možemo da pružimo.” Osim toga, dodao je: "Radujemo se radu i saradnji sa beogradskom i širom IT zajednicom u Srbiji."

Mihir Šah, generalni direktor, šef za Evropu, Bliski istok i azijsko-pacifički region u Synechron-u, dodao je: „Otvaranje naše druge srpske kancelarije u Beogradu svedoči o uspehu koji Synechron doživljava u poslednjih nekoliko godina. Svesni cilja, uložili smo vreme i energiju u izgradnju raznovrsne i stalno rastuće globalne zajednice.“ Osim toga, rekao je: „Oduševljeni smo što se pridružujemo našim korporativnim susedima u glavnom gradu, Beogradu.“

O Synechron-u

U Synechron-u verujemo u moć digitalne tehnologije u cilju transformacije i poboljšanja poslovanja. Naša globalna konsultantska kuća kombinuje kreativnost i inovativnu tehnologiju kako bi pružila vodeća digitalna rešenja. Progresivne tehnologije i strategije optimizacije kompanije Synechron obuhvataju neposredno poslovno savetovanje i tehnološki konsalting, digitalne usluge, Cloud i DevOps usluge, rad sa podacima, plaćanja, integraciju sistema i inženjering, pružajući na taj način usluge nizu značajnih kompanija koje se bave tehnologijom i pružanjem finansijskih usluga. Kroz istraživanja i inicijative razvoja u našim finansijskim laboratorijama razvijamo rešenja za modernizaciju, od blokčejna i veštačke inteligencije do modela zasnovanih na nauci o podacima, digitalnog osiguranja, mobilnih aplikacija i još mnogo toga. Tokom poslednjih 20 i više godina, naša kompanija osvojila je mnoge nagrade kao poslodavac, što ukazuje da je prepoznata naša posvećenost našim talentovanim timovima. Sa vrhunskim klijentima kojima se može pohvaliti, Synechron ima preko 13.000 zaposlenih širom sveta, kao i 38 kancelarija u 17 zemalja na ključnim globalnim tržištima. Za više informacija o kompaniji posetite naš veb-sajt ili LinkedIn zajednicu.
Za više informacija kontaktirajte:

Rashmi Joshi
Associate Director, Global Marketing and Communications
Synechron
Media@synechron.com

or

SEC Newgate UK
Andrew Adie / Sophie Morello / Matthew Redley
Synechron@secnewgate.co.uk

###

Matt Redley
SEC Newgate
email us here
Visit us on social media:
Twitter
LinkedIn