There were 1,834 press releases posted in the last 24 hours and 399,065 in the last 365 days.

Η Mabey Bridge προμηθεύει εννέα κατασκευές για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες στη Γερμανία

Mabey Bridge in Germany - Image courtesy of THW

Mabey Bridge in Germany - Image courtesy of THW

LYDNEY, UNITED KINGDOM, August 3, 2022 /EINPresswire.com/ -- H Mabey Bridge, μια εταιρία του Ομίλου Acrow η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή αρθρωτών χαλύβδινων γεφυρών, ανακοίνωσε σήμερα ότι παρείχε εννέα γέφυρες από τη σειρά Compact 200™, για να βοηθήσει στην επανασύνδεση των κοινοτήτων στην Ahr Valley της Γερμανίας, στον απόηχο των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης τον Ιούλιο του 2021.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε όλη την κοιλάδα, ενώ αμέτρητοι δρόμοι υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν και περισσότερες από 60 γέφυρες κατέρρευσαν. Καθώς η ταχεία αποκατάσταση των μεταφορικών υποδομών της περιοχής αποτελούσε επείγουσα ανάγκη, στις αρχές Αυγούστου παραγγέλθηκαν τέσσερεις αρθρωτές γέφυρες της Mabey Bridge, προκειμένου να αποκατασταθούν οι κατεστραμμένες διαβάσεις στην πόλη Bad Neuenahr-Ahrweiler. Δύο από τις γέφυρες παραγγέλθηκαν από τον δήμο και οι άλλες δύο από τον οργανισμό πολιτικής προστασίας Bundesanstalt Technisches Hilfswerk (THW). Οι γέφυρες παραδόθηκαν μόλις μία εβδομάδα αργότερα, αξιοποιώντας δομικά στοιχεία που υπήρχαν στο απόθεμα, και συναρμολογήθηκαν και εγκαταστάθηκαν γρήγορα από τον THW. Οι γέφυρες παραδοθήκαν προς χρήση τον Σεπτέμβριο. Η μία ήταν σχεδιασμένη για χρήση από οχήματα και οι άλλες τρεις για πεζούς και ποδηλάτες.

Με βάση την επιτυχία των πρώτων έργων, η Mabey Bridge επιλέχθηκε για την προμήθεια πέντε επιπλέον γεφυρών για τη στήριξη των συνεχιζόμενων προσπαθειών αποκατάστασης των ζημιών στην περιοχή. Στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2021, ο THW παρήγγειλε τρεις οδικές γέφυρες για τις πόλεις Rech, Insul και Liars. Τα δομικά στοιχεία παραδόθηκαν στις τοποθεσίες τρεις εβδομάδες αργότερα, εγκαταστάθηκαν από τον THW, και οι γέφυρες δόθηκαν στην κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2021. Στις αρχές Ιανουαρίου του 2022, ο δήμος του Sinzig παρήγγειλε δύο γέφυρες για χρήση από πεζούς και ποδηλάτες. Η μία από τις δύο γέφυρες έχει ήδη εγκατασταθεί, ενώ η εγκατάσταση της δεύτερης έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι εννέα παρεχόμενες κατασκευές είναι γέφυρες τύπου Compact 200™, μήκους 36 έως 42 μέτρων, και θα χρησιμεύσουν είτε ως μόνιμες είτε ως μακροπρόθεσμες προσωρινές λύσεις για τις επόμενες δεκαετίες. Η Unegg GmbH, συνεργάτιδα της Mabey Bridge στην Κεντρική Ευρώπη, παρείχε επιτόπια τεχνική βοήθεια στον THW για κάθε έργο. Ορισμένες από τις γέφυρες παραδόθηκαν με το σύστημα Mabey SmartEdge™, ένα προσαρμόσιμο πάνελ από γαλβανισμένο χάλυβα, το οποίο τοποθετείται στο κατάστρωμα της γέφυρας για την ασφαλή επένδυση των ζευκτών, παρέχοντας μια αισθητικά ευχάριστη εναλλακτική λύση σε σχέση με τον πιο παραδοσιακό χάλυβα ή το πλέγμα.

Οι αρθρωτές χαλύβδινες κατασκευές της Mabey Bridge χρησιμοποιούν προκατασκευασμένα στοιχεία και μπορούν να διαμορφωθούν ως προς το μήκος, το πλάτος και το φορτίο. Οι γέφυρες της Mabey παραδίδονται εύκολα από το απόθεμα στις πιο δύσκολες τοποθεσίες, ανεγείρονται γρήγορα και τοποθετούνται είτε χωρίς μηχανικό εξοπλισμό είτε από μικρές εργοταξιακές μονάδες, με αποτέλεσμα να αποτελούν την ιδανική επιλογή για προσωρινές ή μόνιμες εφαρμογές έκτακτης ανάγκης.

Ο Michael Treacy, Διευθύνων Σύμβουλος της Mabey Bridge, δήλωσε:

«Η Mabey Bridge έχει μακρά ιστορία στην παροχή βοηθητικών λύσεων για την ανοικοδόμηση υποδομών μετά από φυσικές καταστροφές. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη εθνών σε τέτοιες στιγμές ανάγκης και θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στον βαθμό που μας αναλογεί σε αυτά τα έργα ζωτικής σημασίας για την επανασύνδεση των πληττόμενων κοινοτήτων.»

Σχετικά με τη Mabey Bridge
Η Mabey Bridge είναι κορυφαίος διεθνής πάροχος αρθρωτών λύσεων υψηλής ποιότητας στον τομέα της γεφυροποιίας. Ειδικευόμαστε σε προδιαμορφωμένες αρθρωτές χαλύβδινες γέφυρες ταχείας εγκατάστασης, για να διευκολύνουμε τη γρηγορότερη κατασκευή γεφυρών και να βελτιώνουμε τη συνδεσιμότητα στις αστικές και αγροτικές περιοχές. Επίσης, παρέχουμε λύσεις γεφυροποιίας για τις βιομηχανίες κατασκευών, πετρελαίου, φυσικού αερίου και εξόρυξης, καθώς και για εξειδικευμένες στρατιωτικές εφαρμογές, καταστάσεις έκτακτης ανθρωπιστικής ανάγκης και ανακούφισης από καταστροφές.

Η Mabey Bridge, εταιρεία του Ομίλου Acrow, έχει την έδρα της στο Γκλόστερσαϊρ του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει προμηθεύσει αρθρωτές λύσεις γεφυροποιίας σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το έργο σας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.mabeybridge.com.

###

Tracy Van Buskirk
Marketcom PR
+1 (203) 246-6165
tvanbuskirk@marketcompr.com