There were 712 press releases posted in the last 24 hours and 170,954 in the last 365 days.

SymbaSync Ltd / OTP Bank Sajtóközlemény

SZOFTVER A HUMÁN ERŐFORRÁS-ALLOKÁCIÓ OPTIMALIZÁLÁSÁRA

EDINBURGH, UNITED KINGDOM, May 16, 2019 /EINPresswire.com/ --
A SymbaSync Ltd. folytatja terjeszkedését az emberi erőforrás-gazdálkodás területén egy úttörő eszköz bejelentésével, amelyet jelenleg az OTP Bank központjában Magyarországon, Budapesten tesztelnek.
A Project Team Builder (PTB) egy olyan szoftver, amely az emberi erőforrás elosztásának szervezését biztosítja, és amelyet egy fizetett tesztprojekt keretein belül vezetnek be az OTP Bankkal, a közép- és kelet-európai pénzügyi ágazat meghatározó szereplőjével.

Ez a lépés is jelzi a SymbaSync újonnan kialakított fókuszát a csapatok létrehozására a banki iparágban, miután az anonimizált állásközvetítést két év leforgása alatt forradalmasította.

Az új platform hatékonyan hidalja át a cégen belüli projektmenedzsmentben felmerülő hiányokat, lehetővé téve a belső munkatársak új projektekbe történő azonnali felvételét. A Project Team Builder javítja a munkavállalók megtartását és a befektetések megtérülését azáltal, hogy azonnal bevonja a munkavállalókat és az ideális csapatokhoz (át)helyezi őket. A Project Team Builder torzításmentesen köti össze a képességeket és az igényeket - ezáltal elkerülve a szóbeli információk, belső hirdetések és külső jelöltek hiányosságaival kapcsolatos kiadásokat.

A SymbaSync alapítója, Joseph McElmeel a következőket nyilatkozta: „Megtiszteltetés számunkra, hogy a bank, amely az innováció és a kiválóság európai éllovasa, kiválasztott minket a tesztprojekthez. Az OTP Bank által nyújtott támogatás és biztatás, valamint az általuk nyújtott ügyfél-növekedési szakértelem jelentős mértékben elősegíti a növekedésünket.”

A SymbaSync és az OTP Bank közötti együttműködés új fejezetet nyit a gyorsan fejlődő és erőforrásigényes projektépítési gyakorlatban, és segíti az új, agilis csapatstruktúrák létrehozását a bankszektoron belül. A Project Team Builder beillesztése az OTP Bank jelenlegi tevékenységébe biztosítja az emberi erőforrások zökkenőmentes és hatékony elosztását, valamint a banki ügyfélkörnek nyújtott még átfogóbb szolgáltatást.

A szerződés elnyeréséről Zsuga Márk Péter, az OTP Bank Digitális HR részlegének vezetője az alábbiakat osztotta meg: „Nagy reményekkel tekintünk a tesztprojekt elé, és nagy öröm számunkra SymbaSync-el létrejött együttműködés. Arra számítunk, hogy a megoldásuk forradalmasítja a projekt-csapatépítési folyamatunkat, miközben javítja a osztályok közötti, valamint - hosszú távon - az OTP Csoporton belüli nemzetközi kommunikációt és együttműködést is.”

A partnerség 10 piacra való kiterjesztésének és a PTB közép- és kelet-európai bevezetésének lehetősége jelzi, hogy a munkavállalói beruházások megtérülésében és a specifikus projektek sikerességi arányában jelentős áttörés várható.

Névjegy
A SymbaSync segítségével a szervezetek maximalizálhatják a munkavállalói beruházások megtérülését azáltal, hogy a szoftver segítségével biztosítják a projektek csapatainak feltöltését, a munkavállalók beszerzését, minősítését és bevonását. A SymbaSync eszközei növelik a munkavállalók elégedettségét, javítva a szemléletet, elkötelezettséget és a munkatársak megtartását.

Az OTP Bank Magyarország vezető kereskedelmi bankja és az OTP Csoport központja, amely jelenleg 10 országban van jelen, és Közép-Kelet-Európában célzott felvásárlások által gyorsan növekszik.
További információt az alábbi elérhetőségeken kaphat:


SymbaSync:
+44 (0)131 618 6840
pr@symbasync.com
https://teambuilder.symbasync.com/press

OTP Bank:
Kommunikációs és Közkapcsolati Osztály:
kommunikacio@otpbank.hu

Joseph McElmeel
SymbaSync
+44 7440 680938
email us here
Visit us on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn


EIN Presswire does not exercise editorial control over third-party content provided, uploaded, published, or distributed by users of EIN Presswire. We are a distributor, not a publisher, of 3rd party content. Such content may contain the views, opinions, statements, offers, and other material of the respective users, suppliers, participants, or authors.