There were 1,862 press releases posted in the last 24 hours and 399,326 in the last 365 days.

Serviciul de livrare Foodex își începe activitatea în România

Mâncăruri pentru orice gust cu livrare la domiciliu

BUCUREșTI, ROMâNIA, May 30, 2018 /EINPresswire.com/ -- Pe data de X mai și-a început activitatea marketplace-ul restaurantelor Foodex
De mai mulți ani compania Foodex explorează în mod activ noi teritorii din Europa. In acest moment serviciul colaborează cu restaurantele care livrează în capitala României - București, iar în viitorul apropiat vor fi conectate alte orașe mari - Cluj-Napoca și Timișoara.

Foodex își alege doar cele mai bune restaurante care sunt specializate în bucătăriile naționale europene și asiatice. Restaurantele oferă mancaruri tradiționale, pizza, sushi, burgeri, supe, salate, deserturi etc. Compania colaborează cu 300 de restaurante, iar livrarea comenzilor nu va depăși 60 de minute. La preferință veți putea ridica comanda personal din restaurant.

În plus, există posibilitatea de a comanda prin intermediul unei aplicații mobile. Aceasta permite clienților să efectueze comenzile rapid și confortabil, nu e necesar să intre pe site pentru a selecta produse, nu e nevoie de apelul operatorului pentru a confirma comanda. Aveți posibilitate să achitați la primire cât și online.
Șeful companiei notează: ”Deschiderea în România a fost un pas important pentru noi, deoarece numărul utilizatorilor de aplicații mobile și servicii de Internet a crescut semnificativ în ultimii ani. Pe piața românească de livrare a produselor alimentare au început să apară și personaje de talie internațională. Aceasta ne face să credem că lansarea noului serviciu va fi întâmpinată cu brațele deschise de către public. Proprietarii și administratorii de restaurante monitorizează sosirea noilor companii pe piața de livrare, deoarece sunt interesați de extinderea bazei de clienți și a comenzilor. "

Pentru mai multe informații despre companie, vizitați https://foodex.com/.

Bulat Yakupov
Foodex
+79166372550
email us here