There were 1,100 press releases posted in the last 24 hours and 400,827 in the last 365 days.

Adverty ingår samarbete med Adsmovil för att accelerera försäljningstillväxten i Latinamerika

Adverty x Adsmovil

Adverty x Adsmovil

adv logo

adv logo

Adverty meddelar idag att bolaget ingår partnerskap med Adsmovil

SWEDEN, December 7, 2021 /EINPresswire.com/ -- Adverty meddelar idag att bolaget ingår partnerskap med Adsmovil, i sin fortsatta expansion till globala nyckelmarknader. Samarbetet tar Advertys in-game annonser till den Latinamerikanska marknaden, där länder som Brasilien och Mexiko redan toppar Advertys nuvarande spelportfölj avseende räckvidd.

Adverty, den ledande in-game-plattformen för annonsörer, mediebyråer och spelutvecklare, fortsätter att utöka sin globala närvaro genom att ingå ett försäljningsavtal med Adsmovil, det ledande nätverket för mobil media i den spanskspråkiga världen. Partnerskapet är en del av ett taktiskt drag för att realisera Advertys strategi ­– att bli ett verkligt globalt företag – och kommer att underlätta tillgången till Advertys in-game-annonser på nyckelmarknader i Latinamerika, med särskilt fokus på Brasilien och Mexiko, där spel för närvarande upplever en fantastisk tillväxt, både på branschnivå och inom Advertys egna in-game-utbud.

”Detta samarbete kommer att ge Adverty ökad exponering mot mediebyråer och varumärkesinnehavare i länder där vi för närvarande har ett stort utbud, men som vi inte tidigare haft möjlighet att närma oss på lokal nivå. Vi är därför mycket entusiastiska över det nära samarbetet med Adsmovils enastående team på alla spanskspråkiga marknader i Latinamerika, USA och Spanien”, förklarar Tobias Knutsson, Advertys VD.

Efter effektiv lansering av tusentals mobila annonskampanjer växer Adsmovil snabbt. Bolaget har kontor på nyckelmarknader i Latinamerika, närvaro i större spanskspråkiga städer i USA och håller på att öppna nya kontor i Europa. Partnerskapet är redo för en omedelbar lansering och den första varumärket på banan är Sony Pictures, som rullar ut en annonskampanj i Brasilien under december.

”Det är ett partnerskap som gör alla till vinnare. Tillsammans med Adverty kommer vi att använda vår lokala marknadskännedom, breda strategiska vision och kunskap för att driva nytänkandet vidare i våra kampanjer. Vårt uppdrag är att hjälpa annonsörerna välja de mest sofistikerade annonsformaten, enligt just deras unika önskemål”, säger Adsmovils grundare och VD, Alberto Pardo.

Om Adsmovil

Adsmovil är ett ledande och banbrytande amerikanskt bolag inom mobil media med inriktning på den spanskspråkiga världen. Adsmovil har närvaro på nyckelmarknader i större spanskspråkiga städer med kontor i Argentina, Brasilien, Colombia, Mexiko och USA (Miami, Los Angeles, Chicago och New York).

Bolaget utvecklar integrerade kampanjer baserat på programmatiska lösningar och teknologi för geolokalisering, med mera. Adsmovil anammar alltid nya tekniker och är en ledande spelare inom spanskspråkig mobilannonsering. För ytterligare information, besök www.adsmovil.com.

Om Adverty

Adverty sammanför varumärken och människor genom sin revolutionerande och patenterade annonseringsteknik byggd för spel. Plattformen låter kreatörer och utvecklare monetärisera den fullständiga spelupplevelsen med icke-påträngande, lättintegrerade, sömlösa In-Play™ och In-Menu™ annonser. Adverty är grundat 2016 med kontor i Stockholm, London, New York, Madrid, Helsingfors, St Petersburg, Istanbul och Lviv. Mer information på www.adverty.com.

Julia Smith
The Digital Voice
+44 7799 894184
email us here