There were 1,860 press releases posted in the last 24 hours and 399,318 in the last 365 days.

Mabey Bridge toimittaa yhdeksän rakennetta tukemaan tulvista toipumista Saksan Ahrin laaksossa

Mabey Bridge in Germany - Image courtesy of THW

Mabey Bridge in Germany - Image courtesy of THW

Mabey Bridgellä on pitkä historia ratkaisujen tarjoamisessa infrastruktuurin jälleenrakentamiseen luonnonkatastrofien jälkeen. ”
— Mabey Bridgen toimitusjohtaja Michael Treacy
LYDNEY, UNITED KINGDOM, August 1, 2022 /EINPresswire.com/ -- Mabey Bridge, modulaarisiin terässiltoihin erikoistunut Acrow Group -yhtiö, ilmoitti tänään toimittaneensa yhdeksän Compact 200™ siltaa, jotka auttavat yhdistämään uudelleen Saksan Ahr-laakson yhteisöt heinäkuussa 2021 suuressa osassa Eurooppaa tapahtuneiden tuhoisien tulvien jälkeen.

Äärimmäiset sääilmiöt aiheuttivat laajoja vahinkoja laaksossa, lukemattomia teitä vaurioitui tai tuhoutui, ja yli 60 siltaa romahti. Koska alueen liikenneinfrastruktuurin nopeaan kunnostukseen oli kiireellinen tarve, Mabey Bridgen neljä modulaarista rakennetta tilattiin elokuun alussa Bad Neuenahr-Ahrweilerin kaupungin raunioituneiden siltojen palauttamiseksi. Kaupunki tilasi kaksi siltaa ja Bundesanstalt Technisches Hilfswerk (THW) tilasi kaksi. Ne toimitettiin jo heinäkuuta viikon kuluttua käyttäen varastokomponentteja, ja THW kokosi ja asensi ne nopeasti. Sillat avattiin syyskuussa. Yksi niistä on suunniteltu ajoneuvokäyttöön ja kolme jalankulkijoille ja pyöräilijöille.

Ensimmäisten hankkeiden onnistumisen perusteella Mabey Bridge valittiin tarjoamaan viisi uutta siltaa tukemaan alueen jatkuvia elvytystoimia. Syyskuun puolivälissä 2021 THW tilasi kolme ajoneuvosiltaa Rechin, Insulin ja Liersin kaupunkeihin. Komponentit toimitettiin työmaille kolme viikkoa myöhemmin. THW asensi ne, ja ne avattiin liikenteelle marraskuussa 2021. Tammikuun alussa 2022 Sinzigin kaupunki tilasi kaksi siltaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käyttöön. Toinen silta on jo asennettu, ja toisen asennuksen on määrä valmistua syyskuun lopussa.

Mukana toimitetut yhdeksän rakennetta ovat Compact 200™ -siltoja, joiden pituus vaihtelee 36 metristä 42 metriin, ja ne toimivat joko pysyvinä tai pitkäaikaisina väliaikaisratkaisuina tulevina vuosikymmeninä. Unegg GmbH, Mabey Bridgen yhteistyökumppani Keski-Euroopassa, tarjosi THW:lle jokaisessa hankkeessa teknistä apua paikan päällä. Joidenkin siltojen mukana toimitettiin Mabey SmartEdge™ -järjestelmä, räätälöitävä, sinkitty teräspaneeli, joka kiinnittyy sillan kanteen ristikoiden peittämiseksi turvallisesti ja tarjoaa esteettisesti miellyttävän vaihtoehdon perinteisemmälle teräkselle tai verkolle.

Mabey Bridgen modulaarisissa teräsrakenteissa käytetään valmiiksi suunniteltuja komponentteja, ja ne voidaan konfiguroida pituus-, leveys- ja kuormitusvaatimusten mukaan. Mabeyn sillat toimitetaan helposti varastosta haastavimpiin paikkoihin, ja ne otetaan nopeasti käyttöön ja pystytetään käsin tai kevyellä kalustolla, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan väliaikaisiin tai pysyviin hätäkäyttökohteisiin.

Mabey Bridgen toimitusjohtaja Michael Treacy sanoi:

"Mabey Bridgellä on pitkä historia ratkaisujen tarjoamisessa infrastruktuurin jälleenrakentamiseen luonnonkatastrofien jälkeen. Olemme sitoutuneet tukemaan kansakuntia niiden tarvitessa apua, ja aiomme jatkossakin osallistua tällaisiin elintärkeisiin hankkeisiin, joiden tarkoituksena on yhdistää katastrofin kokeneet yhteisöt uudelleen.”

Tietoja Mabey Bridgestä
Mabey Bridge on johtava kansainvälinen korkealaatuisten modulaaristen siltaratkaisujen toimittaja. Olemme erikoistuneet nopeasti rakennettaviin, valmiiksi suunniteltuihin modulaarisiin terässiltoihin, jotka nopeuttavat siltojen rakentamista ja parantavat yhteyksiä kaupunki- ja maaseutualueilla. Toimitamme siltaratkaisuja myös rakennus-, öljy- ja kaasu- ja kaivosaloille sekä sotilaallisiin erikoissovelluksiin, humanitaarisiin hätätilanteisiin ja katastrofiapuun.

Acrow-konserniin kuuluva Mabey Bridge sijaitsee Gloucestershiressä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja se on toimittanut modulaarisia siltaratkaisuja yli 150 maahan ympäri maailmaa. Lisätietoja siitä, miten voimme auttaa projektissasi, saat verkkosivuiltamme www.mabeybridge.com.

Tracy Van Buskirk
Marketcom PR
+1 (203) 246-6165
tvanbuskirk@marketcompr.com