There were 1,731 press releases posted in the last 24 hours and 399,701 in the last 365 days.

Adverty inleder samarbete med Livewire för att accelerera försäljningstillväxten i Asien och Stillahavsområdet

adv logo

adv logo

Adverty meddelar idag att partnerskap ingås med det globala spelmarknadsförings- och spelteknikbolaget Livewire

SWEDEN, December 1, 2021 /EINPresswire.com/ -- Adverty meddelar idag att partnerskap ingås med det globala spelmarknadsförings- och spelteknikbolaget Livewire, ännu ett led i den pågående expansionen till globala nyckelmarknader. Genom samarbetet får Asien och Stillahavsområdet – spelvärldens största kontinent – tillgång till Advertys annonsytor inuti spel.

Adverty, den ledande in-game-annonsplattformen för annonsörer, byråer och spelutvecklare, fortsätter att utöka sin globala närvaro, nu genom att teckna ett samarbetsavtal med det spelteknikinriktade bolaget Livewire.

Genom samarbetet förbättras varumärkenas tillgång till Advertys annonsytor inuti spel på nyckelmarknader över hela Asien och Stillahavsregionen. Livewire får också exklusiva rättigheter att sälja Advertys annonsytor i Australien, Vietnam och Japan, samtidigt som Advertys täckning i Mellanöstern förbättras.

Tobias Knutsson, Advertys VD, kommenterar: ”Vi har ett uppdrag att se till att varje varumärke och varje byrå i varje hörn av världen ska kunna få tillgång till vårt marknadsledande utbud av annonsytor inuti spel. Nu när spel har blivit en självklar del av samtidskulturen, som överskrider gränser och demografiska olikheter, har detta blivit ett nybyggarland för kreativ innovation. Vi vill koppla samman rätt varumärken och tjänster med rätt spel, vid rätt tid och på rätt plats.”

I en tid när marknaden börjar få upp ögonen för den växande betydelse som spel har inom ekosystemet av media, gör Adverty det lättare för annonsköpare att få tillgång till de senaste annonsytorna inuti spel. Samtidigt har Livewire massor av kunder inom sektorerna konsumentvaror, underhållning, detaljhandel, sport, mat & dryck och finans – och ett avundsvärt och växande anseende i ett stort antal viktiga marknader.

Indy Khabra, Livewires medgrundare och VD, säger: ”Vi är verkligen glada över partnerskapet med Adverty och den förbättrade tillgången till den här typen av annonsytor. Vi har ett gemensamt uppdrag och delar samma passion för banbrytande spelteknik, och vi vill göra det möjligt för varumärken att nå ut till målgrupper såväl globalt som regionalt. Tillsammans hjälper vi både små och stora bolag att navigera genom spelvärldens alla möjligheter.

Om Livewire:
Livewire är en globalt verksam aktör inom spelmarknadsföring och spelteknik, med kontor i Europa, Mellanöstern och Afrika samt i Asien-Stillahavsregionen. Livewire tar fram integrerade marknadsföringsstrategier för spel, och använder sin erfarenhet av spelutgivare och sina talanger, digitala plattformar och nyskapande teknik för att utforma kampanjer och leverera lösningar som bygger värde. Som den ledande experten på ekosystemet runt spel och e-sport, och med väl etablerat förtroende som partner till varumärken, bistår Livewire med marknadsinträde och strategi i spelmarknadsföringens metaverse genom att erbjuda tidlösa lösningar med datadrivet innehåll som förbättrar prestanda och engagemang.

För mer information, besök www.livewire.group eller e-posta
till hello@livewire.group.
Pressmeddelande

01 december 2021 08:00:00 CET
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Rössel, Finanschef
Telefon: +46 70 867 00 20
E-post: ar@adverty.com

Om Adverty
Adverty sammanför varumärken och människor genom sin revolutionerande och patenterade annonseringsteknik byggd för spel. Plattformen låter kreatörer och utvecklare monetärisera den fullständiga spelupplevelsen med icke-påträngande, lättintegrerade, sömlösa In-Play™ och In-Menu™ annonser. Adverty är grundat 2016 med kontor i Stockholm, London, New York, Madrid, Helsingfors, St Petersburg, Istanbul och Lviv. Mer information på www.adverty.com. Denna information är sådan information som Adverty AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-12-01 08:00 CET.
Bifogade filer Adverty inleder samarbete med Livewire för att accelerera försäljningstillväxten i Asien och
Stillahavsområdet

Julia Smith
The Digital Voice
+44 7799894184
email us here