There were 634 press releases posted in the last 24 hours and 185,364 in the last 365 days.

Adverty vinnare i Techarenan Challenge 2021

adv logo

adv logo

Adverty AB (publ) meddelar idag att bolaget utsetts till vinnare av Publikens Pris i Techarenan Challenge 2021.

SWEDEN, November 15, 2021 /EINPresswire.com/ -- Adverty AB (publ) meddelar idag att bolaget utsetts till vinnare av Publikens Pris i Techarenan Challenge 2021. 500 bolag verksamma inom en rad olika branscher från hela Norden har sökt till tävlingen. Vinnarna tar nu plats i vinnardelegationen som tidigare år har varit i New York, San Francisco, Seoul, Tokyo och Sao Paulo.

Techarenan Challenge arrangerades för åttonde året i rad och entreprenörstävlingen riktar sig till svenska och nordiska bolag i startup- och tillväxtfas som bygger på en unik innovation eller affärsidé med potential att kommersialiseras på den globala marknaden. Bolagen har utvärderats av en expertjury där stort fokus har lagts på skalbarhet, hållbarhet och att det finns väldefinierade tillväxtmöjligheter.

”Att erhålla Publikens Pris i denna prestigefyllda tävling är ett kvitto på att den annonseringsmetod vi utvecklat och nu lanserat på den globala marknaden skapat ett gediget intresse hos både investerare och branschfolk. Tre miljarder människor spelar idag spel på sina mobiler, PC eller konsol och denna siffra kommer endast att växa framöver. Vi tror att vi har någonting riktigt stort på gång här, som är anpassat för både dagens och framtidens spelplattformar”, säger Niklas Bakos, grundare och strategichef på Adverty.

Finaldagen 2021 ägde rum i Stockholm den 12 november, där Adverty pitchade på plats inför årets jury. Finalen sändes live på Techarenan.se.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Rössel, Finanschef Telefon: +46 70 867 00 20 E-post: ar@adverty.com

Om Adverty

Adverty sammanför varumärken och människor genom sin revolutionerande och patenterade annonseringsteknik byggd för spel. Plattformen låter kreatörer och utvecklare monetärisera den fullständiga spelupplevelsen med icke-påträngande, lättintegrerade, sömlösa In-Play™ och In-Menu™ annonser. Adverty är grundat 2016 med kontor i Stockholm, London, New York, Madrid, Helsingfors, St Petersburg, Istanbul och Lviv. Mer information på www.adverty.com.

Bifogade filer

Adverty vinnare i Techarenan Challenge 2021

Julia Smith
The Digital Voice
+44 7799894184
email us here