There were 221 press releases posted in the last 24 hours and 215,809 in the last 365 days.

Shincheonji Biserica lui Isus a găzduit un eveniment de rugăciune online

Shincheonji Biserica lui Isus a găzduit un eveniment de rugăciune online

Shincheonji Biserica lui Isus a găzduit un eveniment de rugăciune online

Shincheonji Biserica lui Isus a găzduit un eveniment de rugăciune online2

Shincheonji Biserica lui Isus a găzduit un eveniment de rugăciune online2

Shincheonji Biserica lui Isus a găzduit un eveniment de rugăciune online3

Shincheonji Biserica lui Isus a găzduit un eveniment de rugăciune online3

Un eveniment de rugăciune pentru încetarea COVID-19 înainte de donarea de plasmă a unui grup format din 4.000 de membri

SOUTH KOREA, November 16, 2020 /EINPresswire.com/ -- □ Shincheonji Biserica lui Isus, Templul Cortului Mărturiei (Președinte Lee Man-hee, „Shincheonji”) a găzduit un eveniment de rugăciune online pentru guvern, personalul medical, pacienți, familiile celor decedați, cetățeni și pentru ca pandemia globală de COVID-19 să se încheie pe măsură ce guvernul depune toate eforturile pentru a ține sub control virusul.

□ Shincheonji Biserica lui Isus a declarat că a condus „al 3-lea Serviciu de Rugăciune Mondial al Oamenilor Religioși” pe 15 noiembrie și a propus fiecărei persoane de credință, care are o inimă doritoare, să participe la acest eveniment. Acest eveniment de rugăciune a fost transmis în direct pe canalul oficial de YouTube al Shincheonji Biserica lui Isus la ora 15:00 în acea zi, cu participarea tuturor membrilor din Coreea și din afara ei.
La întâlnirea de rugăciune au participat 24 de religii, inclusiv biserici catolice, protestante, budiste, iudaice, islamice, sikhiste, hinduiste și ortodoxe din 73 de țări din întreaga lume, printre care Coreea de Sud, Statele Unite, Germania și România.

□ Având loc înaintea donării de plasmă a unui grup format din 4.000 de membrii Shincheonji, care s-au recuperat complet în urma COVID-19, evenimentul a fost pregătit la sugestia de rugăciune a Președintelui Lee Man-hee pentru dezvoltarea eficientă și rapidă a unui vaccin și pentru ca pandemia globală să se sfârșească. Evenimentul este deosebit de semnificativ, deoarece transcende confesiuni și religii diferite pentru a prelua controlul în vederea depășirii acestei crize în mijlocul pandemiei.

□ Propunerea Președintelui Lee pentru evenimentul de rugăciune online: „Mult prea mulți oameni suferă din cauza COVID-19, îndeosebi, cei care au fost infectați în biserică în luna februarie, ceea ce a provocat suferință atât membrilor, cât și cetățenilor. Noi ar trebui să depunem eforturi în mod activ și să ne rugăm lui Dumnezeu pentru țară, oameni și pentru ca pandemia să înceteze. De asemenea, îndemn fiecare persoană de credință de peste tot în lume să-și adune inima și să se roage pentru ca întreaga lume să poată ieși din suferința cauzată de această urgie.”

□ Totodată, Președintele Lee a subliniat, „Chiar dacă ordinele de închidere a bisericii sunt ridicate, biserica nu trebuie să organizeze slujbe sau întâlniri cu mulți participanți pentru a împiedica membrii să contracteze COVID-19. Trebuie să dezinfectăm și să avem grijă de sănătatea membrilor, pregătind termometre fără contact și alte necesități.”


□ Începând cu luna februarie, când COVID-19 a început să se răspândească, Shincheonji Biserica lui Isus a pus deoparte, în fiecare slujbă religioasă, un timp de rugăciune pentru a se ruga pentru încetarea pandemiei și pentru sănătatea și siguranța oficialilor guvernamentali din domeniul sănătății, personalului medical și pacienților.

□ Un membru al Shincheonji Biserica lui Isus a spus: „Înaintea celei de-a treia donații de plasmă de grup, la care intenționează să participe 4.000 de membri recuperați complet, ne rugăm cu toții împreună pentru o dezvoltare rapidă a vaccinului și pentru ca COVID-19 să se sfârșească. Vom face tot ce putem și vom acționa cu responsabilitate până la sfârșitul pandemiei.”

Neacsu Raluca
newscj
+40 767858148
email us here