There were 1,812 press releases posted in the last 24 hours and 399,352 in the last 365 days.

Patru mii de membri din Shincheonji Biserica lui Isus donează plasmă pentru a treia oară începând cu data de 16

Membrii Bisericii Shincheonji donează plasmă la Centrul de Promovare

SEOUL, REPUBLIC OF KOREA , November 12, 2020 /EINPresswire.com/ -- Patru mii de membri din Shincheonji Biserica lui Isus - care s-au vindecat complet de COVID-19 - Donează plasmă pentru a treia oară începând cu data de 16

Campanie de donare de plasmă planificată pentru 3 săptămâni, începând cu data de16 până pe data de11 luna viitoare, pe stadionul interior al centrului de atletism din Daegu - 4.000 de membri Shincheonji intenționează să participe, inclusiv cei 1.700 care au participat deja la cele două campanii anterioare de donare de plasmă
 
□ Shincheonji Church of Jesus Temple of the Tabernacle of the Testimony (președintele Man Hee Lee, „Shincheonji”) a declarat că va efectua cel de-al treilea grup de donare de plasma timp de 3 săptămâni, începând cu data de 16 a acestei luni. Aproximativ 4.000 de membri Shincheonji sunt așteptați să participe la această donare de plasmă.
 
□ Agenția Coreeană pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (KDCA) a făcut luna trecută o cerere către Shincheonji Biserica lui Isus pentru a participa la donarea de plasmă, declarând: „Este necesar să se dezvolte rapid tratamentul cu plasmă prin donarea de plasmă în grup, în absența actuală a unui tratament în mijlocul apariției continue a COVID-19 în țară și în străinătate. ”
 
□ Shincheonji Biserica lui Isus a condus deja două grupuri de donări de plasmă în iulie și septembrie. Un total de 2.030 de persoane au participat la donarea de plasmă până în prezent în scopul dezvoltării tratamentului cu plasmă, iar aproximativ 1.700 dintre ei sunt membri ai Shincheonji Biserica lui Isus. Sunt 312 de persoane care au participat cel puțin de două ori.
 
□ Kwon Joon-wook, directorul adjunct al Centrul de Contramăsuri pentru Dezastre Centrale și pentru Siguranță”, a declarat în timpul ultimei ședințe periodice de pe data de 3: „În scopul dezvoltării tratamentului cu plasmă, aproximativ 4.000 de membri din Shincheonji intenționează să participe la donarea de plasmă timp de trei săptămâni, începând cu data de 16. Suntem recunoscători pentru participarea activă a membrilor Shincheonji și pentru cooperarea orașului Daegu și a Crucii Roșii din Coreea. ”
 
□ A treia donare de plasmă de grup va avea loc la stadionul interior al Centrului de Atletism Daegu, cu voluntari prezenți pentru a asigura o funcționare ușoară. La fel ca prima și a doua campanie de donare a plasmei, participanții vor refuza să primească asistența pentru cheltuieli de călătorie de 20.000 până la 30.000 de won, pentru a reduce povara pe banii contribuabililor.
 
□ Un membru din Shincheonji Biserica lui Isus a spus: „Am fost bucuros și recunoscător că am aflat la știri (CG Green Cross) că tratamentul cu plasmă este utilizat în situația de îngrijire. Este cel mai valoros lucru pe care îl putem face (ca oameni care s-au vindecat de COVID) ". El a adăugat: „Prin experiența noastră de participare la donarea de plasmă, toți membrii noștri au realizat că puterea de a depăși COVID-19 este toleranța, dragostea și unitatea. Vom depune toate eforturile pentru ca Coreea de Sud să depășească COVID-19 printr-un tratament cu plasmă ”
 
□ El de asemenea a adăugat, „Înțeleg că mulți sunt îngrijorați de faptul că ordinele de închidere a facilităților bisericii au fost ridicate de regiuni. Vă asigurăm că fiecare biserică Shincheonji din Coreea de Sud intenționează să continue să aibă slujbe online până când situația COVID-19 devine stabilă, indiferent dacă sunt ridicate sau nu ordinele de închidere a facilităților și chiar dacă nu mai sunt interzise adunările, pentru a ne asigura că membrii noștri sunt protejați și pentru sănătatea și siguranța comunităților noastre.”

Neacsu Raluca
newscj
+40 767858148
email us here