There were 1,681 press releases posted in the last 24 hours and 400,384 in the last 365 days.

Donația principală de plasmă a fost făcută de membrii Bisericii Shincheonji din Daegu

Membrii bisericii Shincheonji donează plasmă

Medien_interviewen_Chefarzt_zum_Spendenprozess

Autobuze_pentru_donație_de_plasmă_așteaptă_donația_a_500_de_membri

Avansarea cercetării: 500 de membri ai Bisericii Shincheonji donează plasmă sanguină pentru dezvoltarea unui remediu eficient cu puține reacții adverse

REPUBLIC OF KOREA , July 19, 2020 /EINPresswire.com/ -- „Va fi un ingredient medicamentos eficient.”

Aproximativ 500 de membri ai Bisericii Shincheonji, o biserică creștină din Coreea de Sud, au început să doneze plasma necesară pentru tratarea COVID-19.

În primele zile ale izbucnirii COVID-19 în Coreea de Sud, numărul infecțiilor cu coronavirus printre membrii Bisericii Shincheonji a crescut; acum, majoritatea sunt eliberați din carantină după ce au fost vindecați complet, putând dona anticorpi.

Conform GC Green Cross, o companie farmaceutică care dezvoltă un medicament utilizând plasma, aceștia au avut nevoie de o cantitate minimă de plasmă bună pentru cel puțin 150 de persoane pentru a efectua teste clinice, cu toate acestea, au întâmpinat dificultăți în dezvoltarea tratamentului din cauza cantității insuficiente de plasmă disponibilă. Începând cu data de 13 iulie, 500 de persoane vor participa secvențial la donația plasmatică.

„Noi am primit ajutor din partea personalului medical, așa că participăm la asta (donarea de sânge) cu inima de a da înapoi ceea ce am primit. Există o mulțime de oameni care suferă de COVID-19, dar sper că va fi un mic sprijin și o speranță pentru ei”, a declarat un membru al Bisericii Shincheonji care a participat la colectarea plasmei.

În ceea ce privește donația de plasmă, Kim Shin-woo, șeful echipei de asistență a managementului bolilor infecțioase al orașului Daegu a declarat în direct: „Ne așteptăm ca, dintre toate ingredientele medicinale, acei anticorpi extrași din plasmă să fie eficienți fără efecte secundare și vor fi o armă pentru a salva criza infecțioasă secundară sau pacienții într-o stare critică.”

„Servește ca un fel de materie primă pentru a dezvolta un tratament cu plasmă prin colectarea unor astfel de anticorpi sănătoși din plasma unui pacient vindecat care a avut odată boala”, a spus Jeong Eun-kyung, șeful Centrelor pentru Controlul și Preveniția Bolilor din Coreea.

În timp ce COVID-19 continuă să se răspândească în întreaga lume, donația în masă de plasmă a credincioșilor din Biserica Shincheonji este în atenția publicului dacă va fi o revoluție în dezvoltarea tratamentului.

Neacsu Raluca
newscj
+40 767 858 148
email us here

500 de membrii Shincheonji recuperați complet donează plasmă