There were 1,791 press releases posted in the last 24 hours and 400,246 in the last 365 days.

El 2018, Dialo.ga s'assegura unes vendes de 62 M€ gràcies a la integració de WebRTC i de la intel·ligència artificial

Dialo.ga Executive Team

BARCELONA, SPAIN, April 27, 2018 /EINPresswire.com/ -- Dialo.ga, operador de la seva pròpia plataforma WebRTC, va informar els seus inversors la setmana passada sobre les seves perspectives positives per a l'exercici 2018. Així, l'operadora de comunicacions en temps real s'ha assegurat mitjançant comandes un increment de vendes d'un 30 % i arriba a una xifra total de 62 milions d'euros el 2018, amb un EBITDA lleugerament superior als 10 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 47 % respecte del 2017. Dialo.ga va tancar l'exercici fiscal 2017 amb un EBITDA de 6,8 milions d'euros.

Les vendes de 2017 i, sobretot, els contractes per a 2018 són el resultat en gran mesura de l'aposta que la companyia va realitzar fa tres anys en desenvolupar una plataforma pròpia de comunicacions d'àudio, vídeo i missatgeria en temps real basades en el protocol WebRTC, així com de l'esforç en R+D en el terreny de la intel·ligència artificial (Deep Learning) enfocada a les àrees d'atenció i servei al client, tot a través de la nova empresa del grup denominada utopia.AI, en la qual un ampli equip de doctors i enginyers especialitzats en Deep Learning desenvolupa la seva activitat.

Tots els serveis es presenten a través d'aplicacions pròpies o mitjançant la integració en aplicacions de tercers gràcies a la posada en marxa d'una plataforma d'integració denominada parthenon.io, en què la comunitat de desenvolupadors disposa dels kits de desenvolupament necessaris per aprofitar els recursos de comunicacions i d'intel·ligència artificial del grup.

Sumat a la bona evolució en les seves diferents àrees d'actuació, Dialo.ga va convertir-se el 2017 en l'únic operador de telecomunicacions a escala mundial amb una xarxa pròpia a 29 països, amb més de mil milions de clients potencials. En aquest sentit, la companyia ha confirmat que continuarà amb l'expansió mundial dels seus serveis durant aquest 2018, en què l'est d'Europa i Sud-amèrica són els objectius més propers.

Aquest creixement continuat s'ha vist reflectit durant el primer trimestre de 2018 en la inauguració de dues noves oficines comercials i de suport a Miami i Bordeus. Aquestes dues localitzacions són un element clau dins dels plans de l'operadora d'incrementar la seva presència física pel continent americà i al sud d'Europa. Els primers passos d'aquesta fase d'expansió per l'Europa meridional ja es van produir uns mesos enrere quan la companyia va anunciar l'obertura d'una nova delegació a Venècia, que se sumava d'aquesta manera a les altres quatre que la companyia té a Barcelona, Madrid, Bilbao i Mallorca.

--------

Dialo.ga

Dialo.ga és el primer operador amb xarxa pròpia a 29 països i una plataforma de productes de veu i vídeo basats en la tecnologia WebRTC. Això li permet no només proporcionar tots els serveis de telefonia que necessita una empresa, sinó també connectar-los al món WebRTC. Els serveis WebRTC de Dialo.ga, juntament amb les seves solucions d'intel·ligència artificial, estan transformant la forma tradicional de concebre la comunicació a la feina i, alhora, revolucionen els sistemes d'atenció al client mitjançant l'ús del Deep Learning i transformen la manera de definir com les empreses es comuniquen amb els seus clients.

Dialo.ga
Dialo.ga
+34 93 293 93 93
email us here