There were 746 press releases posted in the last 24 hours and 166,041 in the last 365 days.

Online retailer Lesara ziet sales groeien met 175%

Berlijnse onlineshop Lesara viert 3e verjaardag en verhoogt de omzet met 175% naar een dubbelcijferig miljoenenbedrag, het bewijs dat agile retail werkt.

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS, November 17, 2016 /EINPresswire.com/ -- Het bekende Amerikaanse tijdschrift Forbes noemde Lesara een agile retail-pionier, een industrie die voortborduurt op fast fashion. Ook in haar derde levensjaar zet Lesara, de internationale onlineshop voor voordelige mode- en lifestyleproducten, haar sterke groei voort. In vergelijking met het afgelopen jaar, steeg de omzet met 175% naar een hoog, dubbelcijferig miljoenenbedrag en het klantenbestand naar 1.5 miljoen actieve klanten in heel Europa. Ook het assortiment werd in de afgelopen maanden uitgebreid naar meer dan 70.000 producten. 

“Lesara ontwikkelt zich steeds meer tot een internationaal voerende onlineshop voor aantrekkelijke en tegelijkertijd betaalbare mode- en lifestyleproducten. We zijn actief op 23 markten en verschaffen onze klanten wereldwijd toegang tot trendartikelen. Er bestaat op dit moment geen andere onderneming die trends sneller herkent en passende producten van gecontroleerde kwaliteit voor lage prijzen kan aanbieden,” aldus oprichter en CEO Roman Kirsch. Hij sluit af, “We kijken al uit naar het volgende Lesara-jaar waarin we opnieuw de verwachtingen van klanten, medewerkers, partners en onszelf overtreffen.”

Linda Kreemers
TRIANGLE PR
020-3346527
email us here

Distribution channels: Business & Economy, Retail